** Deze pagina is het beste te zien in Firefox **

Tekstgrootte

IDP Inbouwspecialisten voor maatwerk in uw auto & bedrijfswagen in Zeeland.

Bedrijfswageninrichting1 inrichtin aluminium

Een goed ingerichte laadruimte zorgt voor efficientie, veiligheid en  motivatie van personeel en een professionele uitstraling naar uw klanten. Wij adviseren u graag in de mogelijkheden en monteren vakkundig standaard of maatwerk kasten indien geen standaard oplossing voorradig. U kunt bij ons terecht voor Finnerup alumiunium kasten.   
    

Beveiligingssystemeni defa car intro

High Tech alarm systemen zorgen voor de beveiliging van uw bezit. Onderstaande door ons gevoerde merken zijn van topkwaliteit en worden volgens strenge richtlijnen vakkundig gemonteerd
De systemen voldoen aan de KIWA/SCM norm en/of eisen van de verzekeringsmaatschappij. Onze voertuigvolgsystemen worden ondersteund door meldkamers niet alleen in Zeeland of Nederland maar door heel Europa.

Defa DVS 90 , can alarmi defa security

Door ultramoderne technologie, de hoogste kwaliteitsnormen, voortdurende controle tijdens het productieproces en niet in de laatste plaats door perfect design, is DEFA een van de belangrijkste fabrikanten van autoalarmsystemen in Europa.

FARINGWELLLogo faringwell aang

Voertuigvolgsysteem werkend met GPS ontvanger en een GSM module. Met behulp van de GSP informatie kan worden bepaald waar het voertuig zich bevindt. Via de GSM module kan deze positie worden opgevraagd. Een alarm centrale neemt vervolgens contact op met de plaatselijke autoriteiten en verzorgt het terughalen van het voertuig
Bearlock mechanische beveiliging 
logo bearlock 01

BearLock® staat voor -volledig geïntegreerde- anti-diefstal- autosloten. Het door BearLock ontwikkeld en geproduceerd versnellingsbakslot, is een eenvoudige en revolutionaire, maar uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen. Bearlock is geclassificeerd en gecertificeerd in de VbV/scm-klasse voor mechanische protectie: VbV/scm-MP 03.

 

 

Raamrasters en extra slotenraamraster1

Anti-inbraak raamrasters beschermen niet alleen uw ramen tegen vallende lading of losse goederen, maar voorkomen daarnaast ook inbraken. Uw bedrijfswagen is een rijdend visitekaartje, maar op de nieuwsgierig medemens zit u niet te wachten. Raamrasters geven u wel uw uitzicht naar achteren maar geven geen inkijk van buiten. Voor zwaardere beveiliging zij- en achter monteren we desgewenst zwaar uitgevoerde sloten.

 

van slot achterdeur crafter

 

 

 

 

van slot zijdeur crafter

 

 

 

 

Hulp luchtveringVB Airsuspension

Wij leveren en installeren hulp- luchtveer systemen, versterkte stroefveren van VB Airsuspension. Hierdoor ligt uw wagen beter op de weg is minder gevoelig voor zijwind. 

 

Safe Bumpersprinter 1 18 safebumper

Naast de standaard trekhaken van Bosal hebben we met name voor uw bedrijfsbus de safe–bumper in het assortiment. Dit is een trekhaak, antislip - opstap en bumper in één.

 

Dakdraagsystemenergorack cover 1

Prime design dakdraag systemen  zoals Alurack, basisprodukt vervaardigt van licht maar stevig aluminium maar ook het unieke ergonomisch verantwoord ladderlaadsysteem ErgoRack behoort tot ons assortiment. 

 

 

 

 

alurack amarok frei 1 RVS, gepoedercoated of aluminium imperiaal kan geleverd worden in elk gewenste maatvoering, kleur en afwerking. We hebben contacten met meerdere leveranciers om het assortiment zo groot mogelijk te maken en te kunnen voldoen aan uw wensen. Ook voor RVS side en bull bars ter bescherming en of verfraaiing van uw auto kunt u hier terecht.

 

 

 

 

 

 

Camerasystemen

Achterzicht cameracamera

Achteruitrijden/ inparkeren met voertuig waarbij geen goed zicht is op het voertuig of omgeving is lastig. De kans op ongelukken is groot omdat de chauffeur niet kan zien wat er achter de wagen gebeurt. Schades als gevolg van achteruitrijden blijft een onderschatte kostenpost. De angst van menig chauffeur om iemand of iets over het hoofd te zien bij het achteruit rijden is niet voor niets. Dat zicht heeft u wel met een camerasysteem.
U voorkomt er niet alleen ongevallen mee, maar ook dat paaltje ontwijkt u zonder problemen.

monitor cam

 

 

 

 

 

Dashcamdashcam wifi

Het gebeurt nog te vaak. U bent slachtoffer van een gevaarlijke manoeuvre van een chauffeur voor u. Letselschade en/of schade aan uw auto, maar het is uw woord tegen het zijne. Dan kan een dashcam uitsluitsel geven. Wij leveren en monteren camera’s met lange opname capaciteit en wifi.

 

Omvormers, acculadersomvormer

Om stand alone te werken vanuit de mobiele werkplaats kunnen door ons omvormers en acculaders geleverd en gemonteerd worden.

 

 

Lichtbalk, attentie- en werklampenledx 2100 standaard 01

De lichtbalken worden geleverd in diverse uitvoeringen ea afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden zoals draailampen, flitslampen, LED lampen of een combinatie hiervan.

xt6 amber 01Voor  de wettelijk voorgeschreven 360 gr zichtbaarsheidregel , kan er ipv een lichtbalk ook een enkele oranje zwaailamp gecombineerd met ledflitsers voor en achter op uw bedrijfswagenbus worden geplaatst.

Werklampen achterop gemonteerd zorgen voor een beter zicht bij het achteruitrijden of werkzaamheden achter wagen

 

 

Laad en/of werkruimte verlichtingledverlichting werkruimte crafter

Verlichting van de laadruimte en/of, tot mobiele werkplaats omgebouwde laadruimte,wordt door ons vakkundig aangebracht in diverse uitvoeringen. Bijv Led verlichting, TL armaturen op 12V of in combinatie met omvormer 220V.

 

 

 

 

 

 

Voertuig verwarming  of voorverwarming systeemvoertuigvoorverwarming

webastoGeen problemen meer met starten auto in de winter, geen bevroren ramen meer..We zijn leverancier voor Webasto standkachel en Dometic/ Weaco voorverwarming systemen.

 

 

Accredis rit & km registratie en fleetmanagementaccredis

Accredis biedt uiterst betrouwbare oplossingen met betrekking tot voertuig mobiliteit. Het maakt hierbij niet uit of u in een personenauto rijdt of in een bestelwagen: alles komt in hetzelfde, overzichtelijke platform terecht dat overal en altijd bereikbaar is.

De sluitende rit- en kilometerregistratie is bij de Accredis gecombineerd met GPS-lokalisatie van uw voertuigen. Afhankelijk van het type abonnement kunt u het systeem dan ook gebruiken als track & trace systeem.

 

Stinger laser en radardetectie

Stinger biedt technologie die het rijden zo aangenaam mogelijk maakt. Stinger is de naam voor superieure waarschuwingselektronica om de serieuze automobilist optimaal te laten genieten van de luxe van relaxed rijden en biedt 2 systemen aan, die aangevuld kunnen worden met Laser detectie en andere modules, afhankelijk van uw wensen.

De Card: Legaal en beter dan een radar detector

begin Card int

De Card. Stijlvol, vooruitstrevend en dankzij de afmetingen van een credit card zelfs in uw portemonnee op te bergen. Maar bovenal een echte Stinger. Met onder meer Laser Alarmering, het legendarische LaserShield, flexibel toepasbare Radar Alarmering voor daar waar toegestaan, Traject Controle Alarmering, SpotList Alarmering en Safety Signals.

 

Stinger VIP, het beste ooit gemaaktvip landing 480px int

Een betere hebben zij nog nooit gemaakt. Credit-card formaat. Dun. Bedieningsgemak voor beginners. Ge-avanceerde settings voor nerds. Maar vooral: prestaties waar we trots op zijn. Heeft onlangs nog de meest gerenommeerde test ter wereld gewonnen:  “Eerste in bescherming tegen RADAR en LASER.”

 

Laser HDlaser fiber tip 26mm nl

Bij Stinger vinden het ze geen probleem om te investeren in riskante ideeën. Het is de enige manier die ze kennen om de grenzen van het onmogelijke te verplaatsen. Neem Stinger Laser Fiber. Met als doel om hun Laser Transmitters nog minder zichtbaar te maken hebben ze de kleinste laser bescherming ooit ontworpen. En zijn HD kracht beschermt tegen zelfs de meest moderne laserguns.  

 

 

 AdresIDP Inbouwspecialisten

Ambachtsstraat 35
4538 AV Terneuzen
Tel Nr.: 0115-566200
E-mail: info@idpinbouwspecialisten.nl

Algemene voorwaarden