IDP Inbouwspecialisten
Ambachtsstraat 35
4538 AV Terneuzen

0115 566 200
info@idpinbouwspecialisten.nl

Bedrijfswagen verlichting

Een goede zichtbaarheid van uw voertuig is zeer belangrijk. Om die reden leveren wij verlichting voor uw bedrijfswagen in diverse uitvoeringen. Zo leveren we lichtbalken in diverse voertuigen en afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden zoals draailampen, flitslampen, LED lampen of een combinatie hiervan.

Zichtbaarheid

Voor de wettelijk voorgeschreven 360 graden zichtbaarheidsregel kunnen wij in plaats van een lichtbalk ook een enkele oranje zwaailamp, gecombineerd met LED flitsers voor en achter of uw bedrijfswagen geplaatst worden.

Verlichting van de laad- en werkruimte

Tevens verzorgen wij graag de verlichting van uw laadruimte of tot mobiele werkplaats omgebouwde laadruimte, bijvoorbeeld met LED verlichting, TL armaturen op 12 volt of in combinatie met een omvormer op 220 volt.

Werklampen monteren

Voor een beter zicht bij het achteruitrijden of bij werkzaamheden achter uw bedrijfswagen, kunnen wij ook werklampen achterop monteren. Wilt u meer informatie over de verlichting van uw bedrijfswagen? Neem dan contact met ons op.U kunt ons eenvoudig bereiken via het online contactformulier of door te bellen naar 0115 566 200.